BasBQ
Beef en Steak

Langzame karbo's

 
 
 

ReneR

Gemarineerd
Berichten
2.395
Gisteravond wat karbonades is een rub van spicy garlic en honing terug gezet in de koelkast om ze vandaag met een lekker stukje eiken-whiskey-vat-hout te garen.

En aangezien "no pics" betekent "it didn't happen" bij deze de "pics".

Klaar voor de Q
IMG_25281_zps8a3bf246.jpg


Op de Q
IMG_25301_zps99b902b0.jpg

 
ik heb er vertrouwen in, anders kom ik ze wel afvoeren
 
Ze liggen nu ruim 1 uur op een temperatuur van 100 graden en heb ze net in de glaze gezet.
Nu nog even een kwartiertje laten staan en dan een minuutje boven de kooltjes.
Ik denk dat we "vanavond" vroeg eten.....

IMG_25311_zps6f1a4dee.jpg
 
Ik grill ze altijd even aan en doe ze dan in een mengsel van bier en BBQ saus low & slow. Tegen het einde grill ik ze dan nog een keertje om de saus goed te laten karameliseren.
 
Bier en BBQ saus....dat klinkt ook wel heel erg lekker!
 
Hoe lang in het bier/saus mengsel Dennis??
 
Lekker ReneR, zo heb ik ze ook al een paar keer gemaakt. Dat zal je best goed gaan smaken. En als je vroeg eet, kun je vanavond nog een snackje op de Q maken. Ook fijn.
 
Nou.....het is al weer op X(

Maar ik kan jullie zeggen, it did taste guuuuuuud

1f1ffdd6-dc5e-456e-8d36-cd37f153deb3_zps2a14e639.jpg
 
Het ziet er heerlijk uit!
 
En hupsakee!! zit ik hier weer met een nat slabbetje!! =P~
 
Hier nog een fotootje van hoe noemen ze dat ook al weer....een rookring???

IMG_25371_zps5ac99da5.jpg

IMG_25331_zps441a13b4.jpg
 
Was zeker het laatste hapje!! het bord ziet er erg leeg uit namelijk!! :D
 
Hahahahaha, klopt :-S
 
Terug
Bovenaan Onderaan