Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Gisteravond wat karbonades is een rub van spicy garlic en honing terug gezet in de koelkast om ze vandaag met een lekker stukje eiken-whiskey-vat-hout te garen.
En aangezien "no pics" betekent "it didn't happen" bij deze de "pics".
Ze liggen nu ruim 1 uur op een temperatuur van 100 graden en heb ze net in de glaze gezet.
Nu nog even een kwartiertje laten staan en dan een minuutje boven de kooltjes.
Ik denk dat we "vanavond" vroeg eten.....
Ik grill ze altijd even aan en doe ze dan in een mengsel van bier en BBQ saus low & slow. Tegen het einde grill ik ze dan nog een keertje om de saus goed te laten karameliseren.
Lekker ReneR, zo heb ik ze ook al een paar keer gemaakt. Dat zal je best goed gaan smaken. En als je vroeg eet, kun je vanavond nog een snackje op de Q maken. Ook fijn.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.