BasBQ
Beef en Steak

Langzaam gegaard buikspek van The Bastard

 
 

avr

Pitmaster
Berichten
918
Vandaag ff een stuk buikspek op Mn nieuwe bastard gelegd , na bacon en walchersspek nu eens wat anders geprobeerd , buikspek ingesneden op de vet laag en ingewreven met een zelf gemaakte knoflook pasta, zeezout, tijm en een dun laagje rub.
f092ed8e627d092022546114bd85c0e6.jpg

De Q opgestookt naar zo'n 110gr een de buik erop.
a186d9d37e77d7e4e4b49fe7ea849f40.jpg

Buikje door laten garen tot 88 gr.
1f128b2f55b1c661fe52ae45035d300d.jpg

Daarna in hapklare stukjes gesneden!
62c51dcbd50333f3beeaeb3d6b2cb537.jpg

5eaacc44bc0c54c184afd60591da5105.jpg

02a487faae1d0d22f6431b9bda3a798a.jpg

Dit is echt zo lekker, het smelt op de tong, ga dit snel nog een keer maken!

Groetjes en fijne feestdagen!

Arnoud
 
Lekker hoor
 
stuur maar door
 
Ziet er heerlijk uit !! 👍
 
Top!! ziet er heerlijk uit.

hoe bevalt The bastard?
wil er ook graag 1 maar twijfel nog tussen BGE of The Bastard.

:D
 
Bevalt uitstekend!
 
Terug
Bovenaan Onderaan