- Berichten
- 2.708
Gisteren langoustines van de markt mee genomen wou dat eens proberen .
Gamba’s in een marinade van olie,knoflook,rode peper,rozemarijn,thijm,oregano en citroen zest daar een tijdje in laten marineren
Later eruit gehaald pannetje op de bbq warm laten worden en dan de gamba’s erin
Vooraf hasselback aardappel er al op.
De langoustines door de midden en ingesmeerd met gesmolten boter en daar wat citroensap door
Dan ze op de bbq gelegd eerst op de vleeskant vrij kort en daarna omgedraaid en weer ingesmeerd met de boter
Maar helaas het ging te hard dat ze waren te droog maar nog wel te eten maar denk niet dat het zo moest zijn
De gamba’s waren prima corina had lekkere salade gemaakt en de aardappel was lekker
Maar jammer van de langoustines volgende keer beter.
Foto’s zeggen meer
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Gamba’s in een marinade van olie,knoflook,rode peper,rozemarijn,thijm,oregano en citroen zest daar een tijdje in laten marineren
Later eruit gehaald pannetje op de bbq warm laten worden en dan de gamba’s erin
Vooraf hasselback aardappel er al op.
De langoustines door de midden en ingesmeerd met gesmolten boter en daar wat citroensap door
Dan ze op de bbq gelegd eerst op de vleeskant vrij kort en daarna omgedraaid en weer ingesmeerd met de boter
Maar helaas het ging te hard dat ze waren te droog maar nog wel te eten maar denk niet dat het zo moest zijn
De gamba’s waren prima corina had lekkere salade gemaakt en de aardappel was lekker
Maar jammer van de langoustines volgende keer beter.
Foto’s zeggen meer
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro