BasBQ
Beef en Steak

Langoustines voor het eerst en gamba’s maar niet goed gelukt [emoji57]

 
 
 
 

picosuma

Gerijpt
Berichten
2.708
Gisteren langoustines van de markt mee genomen wou dat eens proberen .
Gamba’s in een marinade van olie,knoflook,rode peper,rozemarijn,thijm,oregano en citroen zest daar een tijdje in laten marineren
Later eruit gehaald pannetje op de bbq warm laten worden en dan de gamba’s erin
Vooraf hasselback aardappel er al op.

De langoustines door de midden en ingesmeerd met gesmolten boter en daar wat citroensap door
Dan ze op de bbq gelegd eerst op de vleeskant vrij kort en daarna omgedraaid en weer ingesmeerd met de boter
Maar helaas het ging te hard dat ze waren te droog maar nog wel te eten maar denk niet dat het zo moest zijn
De gamba’s waren prima corina had lekkere salade gemaakt en de aardappel was lekker
Maar jammer van de langoustines volgende keer beter.
Foto’s zeggen meer
b1d1528817fe30d1c6f516a078457b9a.jpg
2f8129f2b0240e78e677c69dc7852248.jpg
5b940e37349606c437192a551b997cf5.jpg
4998815be039b30a46f60bf52dc54669.jpg
26bf543b203e0565c0173c167a5d72a2.jpg
2647ad2179894d0476b49b8ec3a8116b.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Piet, ziet er evengoed lekker uit.
Blij dat het gesmaakt heeft.
 
het ziet er toch allemaal lekker uit hoor
een goede reden om het nog eens te proberen
 
Niets zo lastig als een langoustine... Gelukkig ziet het er niet uit alsof thuisbezorgd nodig is geweest... 😉
 
Dat ziet er toch een heerlijk maaltje uit Piet. Had graag geholpen de bordjes leeg te maken.
 
Zonde, maar dat moet idd heel kort zo.
Heb je nu tegelijk met de gamba's er op gelegd? Want als je ze open snijdt zou ik maar de helft van de tijd aanhouden.
 
Het ziet er zeer smakelijk uit!
Idd jammer van de langoustines, maar weer een goede les voor volgende keer.
 
Had best mee willen prikken
De volgende run weet je dat het korter moet nu. En wij ook 👍🏻
 
Terug
Bovenaan Onderaan