H
Hendrik Willem
Gast
Zaterdag een stuk lamsvlees meegebracht van de Islamitische slager.
Vlees ingesmeerd met olie met een scherp mes kleine sneetjes gemaakt in het vlees en in de helft hiervan stukjes knoflook ingebracht en de andere gaatjes rozemarijn.Daarna een beetje met peper en een klein beetje zout bestrooiden daarna in gesmeerd met Provenceaalse kruiden.
Daarna op de Q en de dome op p/m 135 graden en de kerntemparatuur naar 62 graden laten gaan.
Resultaat een lekker stuk vlees en ik ben vergeten te melden dat ik na een half uur het vlees nog besproeid heb met olie.En het recept komt uit het boek van Steven Raichlen.
Samen met de salade van MikevR was het een smakelijke maaltijd. Lamsvlees vinden wij toch heel lekker.Groet Henk.


Vlees ingesmeerd met olie met een scherp mes kleine sneetjes gemaakt in het vlees en in de helft hiervan stukjes knoflook ingebracht en de andere gaatjes rozemarijn.Daarna een beetje met peper en een klein beetje zout bestrooiden daarna in gesmeerd met Provenceaalse kruiden.

Daarna op de Q en de dome op p/m 135 graden en de kerntemparatuur naar 62 graden laten gaan.


Resultaat een lekker stuk vlees en ik ben vergeten te melden dat ik na een half uur het vlees nog besproeid heb met olie.En het recept komt uit het boek van Steven Raichlen.

Samen met de salade van MikevR was het een smakelijke maaltijd. Lamsvlees vinden wij toch heel lekker.Groet Henk.