Beef en Steak

Lamsschouder

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Erki
  • Startdatum Startdatum
 

Erki

Kooltjesharker
Berichten
120
Na 2,5 uur indirect (waarvan het laatste uur ingepakt) als een Viking gegeten ;)

DFC7650B-583C-4751-9766-2ED305D8C2C4.jpeg


1B035AFA-7494-419C-8CC5-3EB785B7810B.jpeg


95A97BF8-C48F-42A6-B44E-BB7981AE833F.jpeg


16FCA356-542D-48EC-A1C9-EF66A4CAB7D9.jpeg


CE6BB531-3309-46CE-B530-FF9644B44C50.jpeg
 
Das een hele mooie zeg.
Heeft goed gesmaakt zo te zien
 
  • Leuk
Waarderingen: Erki
Dat is een beste schouder, paste maar net zo te zien.
 
  • Leuk
Waarderingen: Erki
Fraai! Ziet er echt prachtig uit.
 
Lamsschouder is altijd lekker :) Hoe was de garing? Kon je het zo eraf pluizen?
Het was heerlijk gaar maar niet zodanig dat het van het bot viel. Ik denk dat het daarvoor nog langer (ingepakt) had moeten liggen.
 
  • Leuk
Waarderingen: Beun
Terug
Bovenaan Onderaan