BasBQ
Beef en Steak

Lamsschouder

 
 

Youp

Sprokkelaar
Berichten
28
Van de week kocht ik bij de plaatselijke Turk een mooie lamsschouder. In het boek Hete kolen kwam ik een recept tegen van Marokkaanse lamsbout. Was net terug van een weekje Marokko met leerlingen dus dat leek me wel wat.Ik heb me redelijk aan het recept gehouden met een mooi resultaat als gevolg. Valt me overigens op dat kerntemperaturen per boek/recept nogal eens afwijken!

770ab952d3a0013c579d65ec442d2e9b.jpg
7c9dee6aee4843b5a3ec4e84383d8d57.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Ziet er lekker uit hoor, tot welke kern temp heb je hem laten garen?
 
Freek92 zei:
Ziet er lekker uit hoor, tot welke kern temp heb je hem laten garen?

54 graden


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan