- Berichten
- 89
Zo. Vandaag even een lamsschouder low en slow roken op dennennaalden van de kerstboom.
Hij stond nog in de hoek van de tuin en heb er laatst wat kipfilet mee gerookt en dat smaakte prima.
Dus ik dacht dat gaan we eens testen met een lamsbout.
Het idee om hem 4 uur lang op 160 graden te houden. Eerst een half uur roken en dan de alubak afdekken met alu.
Even ingesneden en peper en zou er over heen
De dennetakken roken lekker!
De boom
Ik heb er zin in
Update:
Ingepakt.
Hij stond nog in de hoek van de tuin en heb er laatst wat kipfilet mee gerookt en dat smaakte prima.
Dus ik dacht dat gaan we eens testen met een lamsbout.
Het idee om hem 4 uur lang op 160 graden te houden. Eerst een half uur roken en dan de alubak afdekken met alu.
Even ingesneden en peper en zou er over heen

De dennetakken roken lekker!

De boom

Ik heb er zin in
Update:
Ingepakt.
