- Berichten
- 297
Goedenavond BBQ'ers,
Vanavond stond er een paddenstoelenschotel met ui, knoflook en tijm op het menu. Met gepofte aardappel.
Verga? HA! Nope.
Vanmiddag langs de Turkse slager voor een flinke lamsrack. Waar ik zelf nog een boel aan moest 'trimmen'. Best lastig eigenlijk.....
Boven de hete kolen de, flink weggekapte, vetkap aanschroeien:
Om vervolgens het feestje indirect te vervolgen:
Wat heb ik hier van genoten! Het duurde best even voor ik de 53 graden bereikt had. Maar hé; alle tijd op zo'n mooie zomeravond!
Na de rust, moest er alleen een handbijl aan te pas komen om de ribben los te maken van elkaar. Maar eenmaal op tafel: onwijs sappig, zonder leeg te lopen!
Thanks for reading!
Vanavond stond er een paddenstoelenschotel met ui, knoflook en tijm op het menu. Met gepofte aardappel.
Verga? HA! Nope.
Vanmiddag langs de Turkse slager voor een flinke lamsrack. Waar ik zelf nog een boel aan moest 'trimmen'. Best lastig eigenlijk.....
Boven de hete kolen de, flink weggekapte, vetkap aanschroeien:
Om vervolgens het feestje indirect te vervolgen:
Wat heb ik hier van genoten! Het duurde best even voor ik de 53 graden bereikt had. Maar hé; alle tijd op zo'n mooie zomeravond!
Na de rust, moest er alleen een handbijl aan te pas komen om de ribben los te maken van elkaar. Maar eenmaal op tafel: onwijs sappig, zonder leeg te lopen!
Thanks for reading!