- Berichten
- 1.648
Afgelopen woensdag bij de plaatselijke Turk een mooi Lamsrack gekocht. Vanmiddag ingesmeerd met peper, zout, tijm en olijfolie. Indirect op de Q tot zo'n 53 gr, daarna op hoog vuur afgegrild. Ondertussen trostomaatjes verwarmd, couscous opgezet en groene (soort pesto) gemaakt

Vlees een beetje trimmen

Mooi stuk vlees

Pijnboompitten fijn stampen

Daarna basilicum erbij

Zodra het pulp is, olie en pijnboompitten moes erbij. Ook wat zout

Heerlijk sausje, doet het goed bij lamsvlees

Ook trostomaatjes even verwarmen

Snijden van het rack was lastiger als verwacht
http://http
://i1248.photobucket.com/albums/hh492/McPeet/Lams%20vlees/D71_0680_zpswebwmgto.jpg
Heerlijk gegeten

Vlees een beetje trimmen

Mooi stuk vlees

Pijnboompitten fijn stampen

Daarna basilicum erbij

Zodra het pulp is, olie en pijnboompitten moes erbij. Ook wat zout

Heerlijk sausje, doet het goed bij lamsvlees

Ook trostomaatjes even verwarmen

Snijden van het rack was lastiger als verwacht
http://http
://i1248.photobucket.com/albums/hh492/McPeet/Lams%20vlees/D71_0680_zpswebwmgto.jpg
Heerlijk gegeten