BasBQ
Beef en Steak

Lamspoot

 
 

Jackass123

Kooltjesharker
Berichten
168
Bij de Sligro een lamspoot meegenomen, deze ingesneden en tenen knofloof in gedaan.
Verder verse rozemarijn en tijm in de olie, en de poot hiermee ingesmeerd.
Ik heb hem eerst een tijdje op 90?C gehad, maar later terug naar 80?C, omdat het me nog te snel ging.
Totaal 5 uur op de bbq, kermtemperatuur van 62?C. Daarna even op hoog vuur gekleurd.
Dit gaan we zeker nog een keer doen, rest alleen nog de foto's/
IMG_2019_zps3f959046.jpg

IMG_2020_zps003952f2.jpg

IMG_2021_zps287db3e1.jpg

IMG_2022_zpsa37c67ee.jpg

IMG_2026_zps4181d788.jpg

IMG_2027_zps59193cea.jpg
 
Nice!! :D
 
Woohhww, dat ziet er niet verkeerd uit man. En hup, op de to-do lijst. Thanks
 
Ooh kijk,hier kan ik wat mee.
Ik krijg via een neefje van mij een achterbout van een geitenbok. Zag het eerst niet zitten omdat geit zo sterk smaakt.
Maar dit is van een 10 weken oud beestje,en die dan is dat nog niet zo. Gaan we het maar op deze manier doen,ziet er lekker uit..
 
ziet er uit om te smullen  :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan