- Berichten
- 10.082
Hoi bbq-collega's
Nu hadden we gisteren het plan om weer eens dolmadakia te maken.
Heerlijke gevulde wijnbladeren met lamsgehakt, peterselie, tomatenpuree, knoflook, pezo.
On the side een heerlijke venkeltzaziki en frietjes met zelfgemaakte mayo.
Hiervoor waren de nodige inkopen al gedaan bij een Marokkaans winkeltje.
Thuis gekomen het gehakt gekruid en de tzaziki gemaakt en dat terug in de koelkast. Dit vrijdag al gedaan.
Gisteren het blikje met wijnbladeren geopend om deze te gaan vullen met het gehakt, en wat blijkt???..
Waren het al gevulde wijnbladeren, dus min of meer kant en klare dolmadakia!!!! :-O Niet alle etiketten zijn even duidelijk
OK, die dolmadakia gaan wel op, maar wat doen we met het gehakt??
B-)
LAMSPIESJES VAN DE BBQ!!!!!! <
Zo gezegd, zo gedaan. Hier een paar pic's om onze "2e keus diner" met jullie te delen.
Heerlijk in de rook van perenhout
De venkeltzaziki en mayo
Na min op 200gr zijn ze klaar
Gewoon simpel maar o zo lekker
Dank voor het kijken.
Groet
Rick
Nu hadden we gisteren het plan om weer eens dolmadakia te maken.
Heerlijke gevulde wijnbladeren met lamsgehakt, peterselie, tomatenpuree, knoflook, pezo.
On the side een heerlijke venkeltzaziki en frietjes met zelfgemaakte mayo.
Hiervoor waren de nodige inkopen al gedaan bij een Marokkaans winkeltje.
Thuis gekomen het gehakt gekruid en de tzaziki gemaakt en dat terug in de koelkast. Dit vrijdag al gedaan.
Gisteren het blikje met wijnbladeren geopend om deze te gaan vullen met het gehakt, en wat blijkt???..
Waren het al gevulde wijnbladeren, dus min of meer kant en klare dolmadakia!!!! :-O Niet alle etiketten zijn even duidelijk

OK, die dolmadakia gaan wel op, maar wat doen we met het gehakt??

LAMSPIESJES VAN DE BBQ!!!!!! <

Zo gezegd, zo gedaan. Hier een paar pic's om onze "2e keus diner" met jullie te delen.

Heerlijk in de rook van perenhout

De venkeltzaziki en mayo

Na min op 200gr zijn ze klaar

Gewoon simpel maar o zo lekker

Dank voor het kijken.
Groet
Rick