- Berichten
- 215
Er lag nog een lamsrack in de vriezer. Vorige keer had ik deze direct op 220 graden klaar gemaakt maar wij waren niet tevreden over het resultaat.
Dus vandaag besloten om hem eerst indirect tot 58 te garen en daarna direct tot 63 te fikken.
Ingesmeerd met zeezout, peper en wat tijm.
Daarna op de Joe , tot 58 indirect en daarna direct tot 63.
Het resultaat
Laatste foto is niet helemaal goed maar het vlees was heerlijk ros?, mals en vol van smaak .
Geserveerd met erwtjes en aardappel puree.
Volgens de kids mogen de "vingers" snel weer terug op tafel komen en de vrouw was ook zeer tevreden.
Lessons learned today ;
Less is more
1 rack is niet genoeg
Foto maken van het volle bord
Dus vandaag besloten om hem eerst indirect tot 58 te garen en daarna direct tot 63 te fikken.
Ingesmeerd met zeezout, peper en wat tijm.

Daarna op de Joe , tot 58 indirect en daarna direct tot 63.
Het resultaat


Laatste foto is niet helemaal goed maar het vlees was heerlijk ros?, mals en vol van smaak .
Geserveerd met erwtjes en aardappel puree.
Volgens de kids mogen de "vingers" snel weer terug op tafel komen en de vrouw was ook zeer tevreden.
Lessons learned today ;
Less is more
1 rack is niet genoeg
Foto maken van het volle bord