- Berichten
- 47
M'n houtskool was op, en Amazon levert pas morgen... Maar gelukkig kwam ik toevallig langs de Welkoop, waar de houtskool in de aanbieding is. Maar meteen 2 zakken white Quebracho meegenomen.
Er stond Chili con Carne op het menu, en ik dacht dat het een leuke manier was om de nieuwe kolen eens te testen. Eerst de paprika's en de knoflook een paar uurtjes gerookt. Daarna op hoog vuur het lamsgehakt en lamspoulet aangebraden, groente erbij, en dan weer low laten pruttelen, op 130 tot 150 graden ongeveer. Het laatste half uur de bonen erbij (die ik stiekem in de snelkookpan gekookt heb
)
Tot slot ook nog een tray nacho chips met kaas erbij gezet, past precies in een L Kamado zo blijkt
Er stond Chili con Carne op het menu, en ik dacht dat het een leuke manier was om de nieuwe kolen eens te testen. Eerst de paprika's en de knoflook een paar uurtjes gerookt. Daarna op hoog vuur het lamsgehakt en lamspoulet aangebraden, groente erbij, en dan weer low laten pruttelen, op 130 tot 150 graden ongeveer. Het laatste half uur de bonen erbij (die ik stiekem in de snelkookpan gekookt heb

Tot slot ook nog een tray nacho chips met kaas erbij gezet, past precies in een L Kamado zo blijkt
