- Berichten
- 1.983
Hoppa,... heb de laatste sat?, die ik kon vinden in mijn boeken, van Steven Raicheln gemaakt. Was ook een heerlijke versie, maar favoriet blijft de Thaise versie uit Planet op blz. 19. Zou dan ook een mooie Steven&Me zijn. 
Deze was ook erg lekker en met name het citroengras gaf een frisse smaak aan het geheel:
Niet te veel ingredi?nten hoeven te verzamelen (op de foto ontbreekt de citroengras):

2014-12-05 Beef Sattay Lemongrass 01 by Bidle, on Flickr
Een uurtje laten marineren:

2014-12-05 Beef Satay Lemongrass 02 by Bidle, on Flickr
Knallen met die spiesjes:

2014-12-05 Beef Satay Lemongrass 03 by Bidle, on Flickr

2014-12-05 Beef Satay Lemongrass 04 by Bidle, on Flickr

2014-12-05 Beef Satay Lemongrass 05 by Bidle, on Flickr
En al snel was het weer opdienen en eten:

2014-12-05 Beef Satay Lemongrass 06 by Bidle, on Flickr
Was weer erg leuk om te doen en gaan nu door met andere gerechten van Steven. B-)

Deze was ook erg lekker en met name het citroengras gaf een frisse smaak aan het geheel:
Niet te veel ingredi?nten hoeven te verzamelen (op de foto ontbreekt de citroengras):

2014-12-05 Beef Sattay Lemongrass 01 by Bidle, on Flickr
Een uurtje laten marineren:

2014-12-05 Beef Satay Lemongrass 02 by Bidle, on Flickr
Knallen met die spiesjes:

2014-12-05 Beef Satay Lemongrass 03 by Bidle, on Flickr

2014-12-05 Beef Satay Lemongrass 04 by Bidle, on Flickr

2014-12-05 Beef Satay Lemongrass 05 by Bidle, on Flickr
En al snel was het weer opdienen en eten:

2014-12-05 Beef Satay Lemongrass 06 by Bidle, on Flickr
Was weer erg leuk om te doen en gaan nu door met andere gerechten van Steven. B-)