Dames en Heren van het vuur.
Ik lees al een flink tijdje mee om zo nu en dan een middagje met een potje bier naar een rokende bbq te kunnen kijken en heb al heel wat inspiratie opgedaan.
Vorig jaar 2 keer verhuisd en zodoende druk met heel veel geweest behalve hier voorstellen en posten.
Ik heb in 1999/2000 een jaar in de VS doorgebracht en daar een beetje het bbq gevoel gekregen, helaas niks meer mee gedaan ivm internationaal werk en een andere hobby maar na de geboorte van onze dochter kreeg ik van mijn vrouw een weber otx 47 die nu alweer een jaar of 3 mee gaat. Eerste jaar beperkte zich tot de kippenvleugels en zo nu en dan een forelletje. Daarna wat stukjes knor en koe indirect gedaan.
Najaar 2014 verkochte wij onze woning en moesten we noodgedwongen een 4 maand inwonen bij mijn ouders en daar is het virus weer terug gekomen. En meteen maar begonnen met de makkelijkste
Met de kerst een brisket van 3 kg gedaan in een run van 9 uur (had toch iets langer en lager gemogen) :-/
In het voorjaar een PP die kennelijk heel lekker was anders was er wel wat over
en het einde van het jaar afgesloten met een piranha 
Nu eerst maar eens een foto hoster account openen anders is er niks gebeurd.
Gr. Paul
Ik lees al een flink tijdje mee om zo nu en dan een middagje met een potje bier naar een rokende bbq te kunnen kijken en heb al heel wat inspiratie opgedaan.
Vorig jaar 2 keer verhuisd en zodoende druk met heel veel geweest behalve hier voorstellen en posten.
Ik heb in 1999/2000 een jaar in de VS doorgebracht en daar een beetje het bbq gevoel gekregen, helaas niks meer mee gedaan ivm internationaal werk en een andere hobby maar na de geboorte van onze dochter kreeg ik van mijn vrouw een weber otx 47 die nu alweer een jaar of 3 mee gaat. Eerste jaar beperkte zich tot de kippenvleugels en zo nu en dan een forelletje. Daarna wat stukjes knor en koe indirect gedaan.
Najaar 2014 verkochte wij onze woning en moesten we noodgedwongen een 4 maand inwonen bij mijn ouders en daar is het virus weer terug gekomen. En meteen maar begonnen met de makkelijkste

Met de kerst een brisket van 3 kg gedaan in een run van 9 uur (had toch iets langer en lager gemogen) :-/
In het voorjaar een PP die kennelijk heel lekker was anders was er wel wat over


Nu eerst maar eens een foto hoster account openen anders is er niks gebeurd.
Gr. Paul