Als je nieuw bbq kookboek koopt wil je er natuurlijk ook gelijk wat uit maken. Doordat ik hier in Spanje soms lastig de juiste stukken vlees kan vinden (andere benamingen en slechte vertalingen), er maar voor gekozen om een Spaans bbq boek aan te schaffen. Ik heb gekozen voor het boek La Barbacoa van een chef uit Barcelona.
ik heb gekozen om gelijk de La Entraña con papas arrugás te maken uit het boek. Ik heb geen idee hoe dit stuk rundvlees in het nederlands heet (misschien kunnen julliem me helpen?), maar vetaald kom ik uit op ingewanden. Het was ontzettend mals en lekker. Daarbij ik heb ik de zout aardappels gemaakt uit het recept met artisjok.
Eerst gemarineerd in een teriyaki saus.
Ondertussen de zout aardappels gemaakt. eigenlijk gewoon aardappels koken in heel veel zout.
Daarna de artisjok gegaard in de skillet en het vlees direct geraard tot de juiste gaarheid.
De artisjokken vielen een beetje tegen (eerste keer dat ik dit gemaakt heb) maar die gaat op herkansing. vlees was echt super mals.
ik heb gekozen om gelijk de La Entraña con papas arrugás te maken uit het boek. Ik heb geen idee hoe dit stuk rundvlees in het nederlands heet (misschien kunnen julliem me helpen?), maar vetaald kom ik uit op ingewanden. Het was ontzettend mals en lekker. Daarbij ik heb ik de zout aardappels gemaakt uit het recept met artisjok.
Eerst gemarineerd in een teriyaki saus.
Ondertussen de zout aardappels gemaakt. eigenlijk gewoon aardappels koken in heel veel zout.
Daarna de artisjok gegaard in de skillet en het vlees direct geraard tot de juiste gaarheid.
De artisjokken vielen een beetje tegen (eerste keer dat ik dit gemaakt heb) maar die gaat op herkansing. vlees was echt super mals.