- Berichten
- 227
Ik dacht wat een ballenweer.
Dan maken we maar ballen ook
750gr rundergehakt
2 tl zwarte peper ( vers gemalen)
2 tl zeezout
2tl smoked paprikapoeder
2tl knoflookpoeder
1tl mosterdpoeder
1tl uienpoeder
1tl korianderpoeder
2 tl peterselie
3el worchestershiresaus
BBQ aansteken
En dan 3 uurtjes op 110graden
En t was weer lekker
Door een in de war geraakte tijdplannimg de ballen er net te lang op gehad kern doorgeschoten naar 80 gr.
Volgende keer half uurtje eerder eraf.
Dan zijn ze nog.malser en sappiger.
Al met al.waren ze wel erg lekker

Dan maken we maar ballen ook

750gr rundergehakt
2 tl zwarte peper ( vers gemalen)
2 tl zeezout
2tl smoked paprikapoeder
2tl knoflookpoeder
1tl mosterdpoeder
1tl uienpoeder
1tl korianderpoeder
2 tl peterselie
3el worchestershiresaus
BBQ aansteken

En dan 3 uurtjes op 110graden

En t was weer lekker
Door een in de war geraakte tijdplannimg de ballen er net te lang op gehad kern doorgeschoten naar 80 gr.
Volgende keer half uurtje eerder eraf.
Dan zijn ze nog.malser en sappiger.
Al met al.waren ze wel erg lekker

