Beef en Steak

Koud roken van kaas en nootjes

 
 
 
 

LuMbErJaCk

Kooltjesharker
Berichten
160
Vanmorgen het laatste filmpje van @NasQ gekeken en daardoor ook gelijk maar begonnen, ja je moet toch iemand de schuld geven ;)
Het zijn ongezouten cashew nootjes en de kaas is Alkmaars Goud, die komt (als alles meezit) volgend jaar op de markt.
Rookmot is van appel en ik ga voor twee uurtjes rooktijd, vandaag smeulen en volgende week smullen!

Koud roken.png
 
Hoeveelheid houtmot had ik vrij aardig ingeschat, want na twee uurtjes was er nagenoeg niks over. Nootjes weer terug in het afsluitbare zakje en de kaas eerst in huishoudfolie en toen een ziplock gedaan en nu mag die laatste een weekje rusten in de koelkast.

Koud roken-2.jpg


Koud roken-3.jpg
 
Lekker zeg. Ik ben ook fan van rookkaas. Misschien nog even doen nu de temperatuur het nog toelaat.
 
Mooi rookkastje zo. De KAK (kleine alles kunner) zo noemen we de WGA thuis
 
Terug
Bovenaan Onderaan