- Berichten
- 146
Dag,
Momenteel beschik ik over een kleine basterd (mini). Ik zou komend weekend graag chocolade koud roken evenals in de toekomst nog veel meer ingrediënten zoals zalm/kaas etc. Nou heb ik ergens gehoord of gelezen dat koud roken in een kleine kamado lastig is omdat er mogelijk onvoldoende vrije ruimte is om de rook door te laten stromen. Klopt dit?
En hebben jullie tips voor een cold smoke generator? Zit er kwalitatief veel verschil tussen de modellen van ome ali en bijv die van sites als rookplankje?
Alvast bedankt voor het meedenken!
Momenteel beschik ik over een kleine basterd (mini). Ik zou komend weekend graag chocolade koud roken evenals in de toekomst nog veel meer ingrediënten zoals zalm/kaas etc. Nou heb ik ergens gehoord of gelezen dat koud roken in een kleine kamado lastig is omdat er mogelijk onvoldoende vrije ruimte is om de rook door te laten stromen. Klopt dit?
En hebben jullie tips voor een cold smoke generator? Zit er kwalitatief veel verschil tussen de modellen van ome ali en bijv die van sites als rookplankje?
Alvast bedankt voor het meedenken!