BasBQ
Beef en Steak

koud gerookte zalmzijdes

Nol

Tondelzoeker
Berichten
16
kruidenmix van bruine basterdsuiker, peper, zeezout, keukenzout, jeneverbessen (gekneusd) en kruidnagel.
24 uur gerookt!
Nu rusten en morgen 2 uur in de vriezer en dan.....flinterdunne plakken snijden en.....
proeven! :)

ruWJKwR.jpg

ZgsaAmL.jpg

ngdzT4Z.jpg

cJcG0Oc.jpg

iTE1qiA.jpg

5q8TQej.jpg


mXHnGqC.jpg

LG6sy8C.jpg
 
Dat wordt smullen en wat een gave rookkast.
 
prachtige foto's. wat ziet dat er geweldig uit
 
Gaaf hoor!
Is er een reden waarom je zeezout ?n keukenzout gebruikt ?
 
ziet er goed uit, ben benieuwd aar de smaak
 
Mooie opstelling! En ik ben ook benieuwd naar je keukenzout en zeezout mix. En ook naar de kruidnagel omdat dat niet iets is dat ik direct voor vis zou gebruiken.
 
Hoi,

Ik ben even benieuwd. Heb zelf nooit koud gerookt, dus ben niet helemaal bekend met de stappen. Wat doet dat groene kastje met horgaas in het proces van koudroken?
 
Northguy zei:
Hoi,

Ik ben even benieuwd. Heb zelf nooit koud gerookt, dus ben niet helemaal bekend met de stappen. Wat doet dat groene kastje met horgaas in het proces van koudroken?
Is ws voor het drogen van het product zonder dat er gevleugelde dieren bij kunnen komen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan