- Berichten
- 204
Nog een keer in de weer gegaan met koud gerookte zalm; het recept van de fingerlicking zalm van Ewald
Voor de eerste keer het recept keurig gevolgd.
Het kost wat tijd en geduld maar dan heb je ook wat! Heerlijke zalm!
(En speciaal mijn peper in de molen vervangen )
De volgende keer wil ik wat gaan experimenteren met de kruiden; de keurmeesters hier bespeurden een kruid dat ze iets te nadrukkelijk vonden… ik zet in op de foelie. Maar verder geen klachten en we hebben nog wat lekkere stukjes in de vriezer.
Voor de eerste keer het recept keurig gevolgd.
Het kost wat tijd en geduld maar dan heb je ook wat! Heerlijke zalm!
(En speciaal mijn peper in de molen vervangen )
De volgende keer wil ik wat gaan experimenteren met de kruiden; de keurmeesters hier bespeurden een kruid dat ze iets te nadrukkelijk vonden… ik zet in op de foelie. Maar verder geen klachten en we hebben nog wat lekkere stukjes in de vriezer.