BasBQ
Beef en Steak

Koud gerookte spareribs

 
 
 

Eddeped

Pitmaster
Berichten
770
Ik kreeg deze foto toegestuurd dat ze deze spareribs serveren op Texel. Ziet er lekker uit. Iemand wel eens ribs geheten die op deze manier bereid zijn? Ziet er in ieder geval heel bijzonder uit.
 
Dit ken ik niet.
Inderdaad bijzonder.
Erg benieuwd of en hoe dit smaakt.
En of ze iets van rub oid dergelijks gebruiken
 
Koud roken kan tot 30 C. Zelf vind ik 27c aan de hoge kant voor 4 uur.
Zelf zou ik dat bij een graad of 10 doen. 75 minuten in een steamer dan zijn ze fall of the bone vrees ik.
Maar wil ze best een keer proberen.
 
Frits zei:
Koud roken kan tot 30 C. Zelf vind ik 27c aan de hoge kant voor 4 uur.
Zelf zou ik dat bij een graad of 10 doen. 75 minuten in een steamer dan zijn ze fall of the bone vrees ik.
Maar wil ze best een keer proberen.
75' steamer zou je kunnen vervangen door stap 2 van de 3-2-1 methode denk ik?
 
Als ze het durven serveren en er zelfs een prijs mee hebben gewonnen, zal het echt niet heel goor zijn toch?
Lijkt mij het proberen zeker waard.
 
Terug
Bovenaan Onderaan