- Berichten
- 301
Wil binnenkort graag eens mijn CSG uitproberen met een stuk koud gerookte heilbot
Nu zal het wel aan mij liggen,maar alles wat ik kan vinden aan recepten word er gebruik gemaakt van "kant&klare" koud gerookte heilbot.. :-/
En dit is nu juist hetgeen wat ik zelf wil gaan doen ipv het zo kopen.
Het enige wat ik heb gelezen dat het iets minder lang moet roken dan bijv. zalm,maar moet dit dan ook met huid,en welk rookhout/mot zou ik hiervoor moeten gebruiken?
Alle tips/recepten zijn welkom
Nu zal het wel aan mij liggen,maar alles wat ik kan vinden aan recepten word er gebruik gemaakt van "kant&klare" koud gerookte heilbot.. :-/
En dit is nu juist hetgeen wat ik zelf wil gaan doen ipv het zo kopen.
Het enige wat ik heb gelezen dat het iets minder lang moet roken dan bijv. zalm,maar moet dit dan ook met huid,en welk rookhout/mot zou ik hiervoor moeten gebruiken?
Alle tips/recepten zijn welkom
