- Berichten
- 307
Ik had nog twee stukjes eendenborst liggen in de vriezer dus die moesten maar eens opgaan ik had ergens gelezen om ze koud te roken dus dat hebben we gedaan.
Bestrooid met zout en ingepakt
eierdoosje met hout snippers en houtmot en natgemaakt
Dekseltje dicht en roken maar, dat dacht ik dus ze is tweemaal uitgegaan
waarschijnlijk geen goede trek in de doos
de eendjes lagen lekker in de rook
Het eerste eierdoosje opgebrand na 1.5 uur
en meteen omgedraaid
Ik dacht bij me zelf kan er ook natuurlijk nu 1 bakken in de pan dus alzo geschiede
even gebakken en toen 15 min laten rusten
na 15 gesneden en opgegeten smaakte boven verwachting lekker
Het andere stukje was nu ook gereed, deze had bijna drie uur rook om zich heen gehad
Na het afkoelen nog een nachtje in de ijskast
Daarna op gesneden op de snijmachine op eerst op standje 3 maar dat vond ik te dik dus ik heb standje 1 gedaan
onder het genot van een pilsje lekker opgegeten
Bestrooid met zout en ingepakt

eierdoosje met hout snippers en houtmot en natgemaakt

Dekseltje dicht en roken maar, dat dacht ik dus ze is tweemaal uitgegaan
waarschijnlijk geen goede trek in de doos

de eendjes lagen lekker in de rook

Het eerste eierdoosje opgebrand na 1.5 uur

en meteen omgedraaid

Ik dacht bij me zelf kan er ook natuurlijk nu 1 bakken in de pan dus alzo geschiede

even gebakken en toen 15 min laten rusten

na 15 gesneden en opgegeten smaakte boven verwachting lekker

Het andere stukje was nu ook gereed, deze had bijna drie uur rook om zich heen gehad



Na het afkoelen nog een nachtje in de ijskast
Daarna op gesneden op de snijmachine op eerst op standje 3 maar dat vond ik te dik dus ik heb standje 1 gedaan


onder het genot van een pilsje lekker opgegeten