- Berichten
- 80
ik heb hier op het forum al meerdere recepten met buikspek gezien, alleen worden deze allemaal warm gerookt .....
ik heb een stuk buikspek liggen , waar ik lekker doorgerookt spek van wil maken, de zogezegde gerookte spekblokjes voor bv sla met spekkies enzo .
nu heb ik het idee dat het warm gerookte spek hier op de foto's idd echt gegaard lijkt, en deze indruk heb ik bij de blokjes uit de winkel niet .
moet ik het spek nu warm of koud roken? en indien koud roken, hoelang ?
ik heb een stuk buikspek liggen , waar ik lekker doorgerookt spek van wil maken, de zogezegde gerookte spekblokjes voor bv sla met spekkies enzo .
nu heb ik het idee dat het warm gerookte spek hier op de foto's idd echt gegaard lijkt, en deze indruk heb ik bij de blokjes uit de winkel niet .
moet ik het spek nu warm of koud roken? en indien koud roken, hoelang ?