BasBQ
Beef en Steak

Koreaanse chicken wings a la Noskos

 
 
 

Dennis H

Stoker
Berichten
346
OK ik heb een nieuwe verslaving, Chicken Wings a la Noskos.
Voorheen maakte ik ze Buffalo Style, in de oven met Franks Red Hot.
Nu is de saus op basis van gochujang de winnaar!
Dankzij m'n €10 Vortex hack (zie https://www.bbqgenootschap.nl/threads/diy-vortex-experiment.24482), met minimale hoeveelheid brandstof maximale hitte bereikt en deze heerlijke vleugeltjes gemaakt.
Tip: de saus is fantastisch als dipsaus voor char siu, echt zalig
5b9fbb86d40416dca69d5bc18454953b.jpg
a68969d9a4fe6951992b3b5448b2f696.jpg
619cef646d4a6dffd6ecf568d9795ed1.jpg
6b1f4690a041756781eb121aaea091db.jpg


Sent from my GM1913 using Tapatalk
 
mooi werk, moet ik ook maar eens proberen.
 
Ziet er goed uit. Ben dol op vleugels. Moet ik toch eens gaan maken. Krijg er honger van.
 
Oppakken die Noskos, laat teveel verslaving achter
Lekker hoor die vleugels

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Deze nog nooit gemaakt, moeten we ook maar een keertje proberen, ze zien er om af te kluiven uit(y)
 
chicken wings zijn zoooo lekker. deze variant nog niet geprobeerd, maar gaan we zeker doen. dank voor het delen
 
Ik had ze afgelopen weekend gemarineerd gekocht bij de poelier(wel wat zout maar ok) na tijdje “op de vortex” ingesmeerd met een smeersel van honing whiskey (75/25, aan jou de keus wat 75 is haha) misschien eens lekker om te proberen ter afwisseling
e620d7b021456f5715fd078b9de8f87c.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Die zijn er mooi sticky uit. Lekker met sesam 😋
 
Ziet er top uit.
 
Terug
Bovenaan Onderaan