WimpierPad
Kooltjesharker
- Berichten
- 119
Vandaag een gerecht gemaakt waarin poffen en langzaam garen het toverwoord waren.
Kofte gehakt gemaakt, vanuit een fles worsten geknepen en deze op de weber go anywhere langzaam 20 min laten garen, en daarna op gietijzer afgegrild. Gerookt whiskey pellets.
Uien met kruidnagel, rode biet in schil met peper en zout, aardappelen in schil met peper en zout en peterselie en wat pepertjes langzaam gegaard op 105 graden 5 uur lang op de Kamado
Resultaat was heerlijk, alles super zacht en knapperig, beetje jus erbij, aanrader!
Kofte gehakt gemaakt, vanuit een fles worsten geknepen en deze op de weber go anywhere langzaam 20 min laten garen, en daarna op gietijzer afgegrild. Gerookt whiskey pellets.
Uien met kruidnagel, rode biet in schil met peper en zout, aardappelen in schil met peper en zout en peterselie en wat pepertjes langzaam gegaard op 105 graden 5 uur lang op de Kamado
Resultaat was heerlijk, alles super zacht en knapperig, beetje jus erbij, aanrader!