BasBQ
Beef en Steak

Kofte, met Aardappel, Ui en Bietjes

WimpierPad

Kooltjesharker
Berichten
119
Vandaag een gerecht gemaakt waarin poffen en langzaam garen het toverwoord waren.

Kofte gehakt gemaakt, vanuit een fles worsten geknepen en deze op de weber go anywhere langzaam 20 min laten garen, en daarna op gietijzer afgegrild. Gerookt whiskey pellets.

Uien met kruidnagel, rode biet in schil met peper en zout, aardappelen in schil met peper en zout en peterselie en wat pepertjes langzaam gegaard op 105 graden 5 uur lang op de Kamado

Resultaat was heerlijk, alles super zacht en knapperig, beetje jus erbij, aanrader!

IMG_3823.jpeg


IMG_3824.jpeg


IMG_3835.jpeg


IMG_3829.jpeg


IMG_3832.jpeg


IMG_3831.jpeg


IMG_3830.jpeg


IMG_3833.jpeg


IMG_3844.jpeg


IMG_3859.jpeg


IMG_3860.jpeg


IMG_3862.jpeg


IMG_3864.jpeg


IMG_3867.jpeg


IMG_3868.jpeg


IMG_3871.jpeg


IMG_3875.jpeg


IMG_3873.jpeg
 
  • Leuk
Waarderingen: Beun
Slim bedacht zo met die fles. Hoe lang en bij welke temperatuur heb je de groenten en de aardappelen gedaan?
 
Slim bedacht zo met die fles. Hoe lang en bij welke temperatuur heb je de groenten en de aardappelen gedaan?
Tnks, Groenten en aardappelen ongeveer 5 uur op 100 graden, maar 4 uur zou ook goed zijn
 
Ha wat weer een leuke ideeën!
worst uit fles, kom er maar op.
groentes zo simpel garen/poffen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan