BasBQ
Beef en Steak

Knallend het jaar uit met "cobra 6"

 

FJP84

Kooltjesharker
Berichten
173
Morgenavond voor de laatste keer dit jaar de Q aan. Bij avondeten een tritipje en voor de avond als borrelhap voor de eerste keer shotgun shells. Per ongeluk half/half gehakt ipv rundergehakt gebruikt.

Nu heb ik de cannelloni rijkelijk onderschat en met 15 stuks en 4 personen is te veel gezien de rest wat de avond brengt.

Dus bij deze de vraag: kan ik de shotgun shells nu het beste rauw of na het grillen invriezen. Om ze later alsnog op de Q of indien al gegrild in de oven of magnetron op de warmen. Er zit overigens een bolletje mozzarella in het midden.
08df85fb0d41216b503f125e8fb88d75.jpg
4aaaaa322aee6231fba8709b6bd3aca2.jpg
3d8263d7ee53d8b46697e0907ac4fe4d.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
 
Wat zijn die shotgun shells lekker! Uurtje op de Q even doorsnijden en je hebt de perfecte borrelhap.
8bedcaebe20f59ad61f84034a323f58d.jpg

73c537c005d163189a0234e2e15f06d6.jpg

add205c2a2ff256019e59c115fbd979f.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
 
Zien er top uit! Zo vind ik vuurwerk ineens wèl leuk!
 
Terug
Bovenaan Onderaan