Morgenavond voor de laatste keer dit jaar de Q aan. Bij avondeten een tritipje en voor de avond als borrelhap voor de eerste keer shotgun shells. Per ongeluk half/half gehakt ipv rundergehakt gebruikt.
Nu heb ik de cannelloni rijkelijk onderschat en met 15 stuks en 4 personen is te veel gezien de rest wat de avond brengt.
Dus bij deze de vraag: kan ik de shotgun shells nu het beste rauw of na het grillen invriezen. Om ze later alsnog op de Q of indien al gegrild in de oven of magnetron op de warmen. Er zit overigens een bolletje mozzarella in het midden.
Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
Nu heb ik de cannelloni rijkelijk onderschat en met 15 stuks en 4 personen is te veel gezien de rest wat de avond brengt.
Dus bij deze de vraag: kan ik de shotgun shells nu het beste rauw of na het grillen invriezen. Om ze later alsnog op de Q of indien al gegrild in de oven of magnetron op de warmen. Er zit overigens een bolletje mozzarella in het midden.



Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk