- Berichten
- 301
Hee allen.
Nu ik toch lid ben van een forum met slechts specialisten en liefhebbers durf ik het wel te vragen.
Nu ik het bbq en serieus aan het ontdekken ben en inmiddels ook de toegevoegde waarde van rookhout (Voor mij tot nog toe chunks) leer te waarderen begint er iets te zeuren in mijn bovenkamer.
"Vroeger" heb ik regelmatig met de KLM gevlogen tijdens de vlucht kregen wij altijd een zakje gerookte amandelen.
Nu kan ik mij herinneren dat die amandelen altijd veel te zout maar wel fu*k*ng lekker waren. Wie weet welke houtsoort deze smaak het beste gaat benaderen? Ik ga er vanuit dat de amandelen die ik mij herriner niet echt gerookt waren maar dat door een fijn poedertje de smaak gemaakt werd.
Maar toch ....wie heeft er een goede tip om te kunnen starten met een voorsprong om zelf amandelen te kunnen roken met een smaak die de smaak van de KLM overtreft of evenaart?
De gouden tipgever zal ik voordragen bij mijn kinderen om vol gehangen te worden met medailles
Nu ik toch lid ben van een forum met slechts specialisten en liefhebbers durf ik het wel te vragen.
Nu ik het bbq en serieus aan het ontdekken ben en inmiddels ook de toegevoegde waarde van rookhout (Voor mij tot nog toe chunks) leer te waarderen begint er iets te zeuren in mijn bovenkamer.
"Vroeger" heb ik regelmatig met de KLM gevlogen tijdens de vlucht kregen wij altijd een zakje gerookte amandelen.
Nu kan ik mij herinneren dat die amandelen altijd veel te zout maar wel fu*k*ng lekker waren. Wie weet welke houtsoort deze smaak het beste gaat benaderen? Ik ga er vanuit dat de amandelen die ik mij herriner niet echt gerookt waren maar dat door een fijn poedertje de smaak gemaakt werd.
Maar toch ....wie heeft er een goede tip om te kunnen starten met een voorsprong om zelf amandelen te kunnen roken met een smaak die de smaak van de KLM overtreft of evenaart?
De gouden tipgever zal ik voordragen bij mijn kinderen om vol gehangen te worden met medailles
