- Berichten
- 210
oefenen baart kunst, Woensdag een stukje kleinhoofd biefstuk van 2.4 kg uit de vriezer,

Beetje grof zee zout er op.
Smokenator in de OTP en als die aan +/- 120 gr het vlees er op, en anderhalf uur verder effe af grillen, had nu iets minder rook hout gebruik, de vorige run was de rook smaak een beetje, te. :-S

In de folie en een paar handdoeken gewikkeld naar binnen, het witlof op de gril, ondertussen waren de Hasselbacks (in de keuken) ook klaar.
Dit resulteerde in ??n uiterst heerlijk bordje met chimichurri en nog een sausje er bij voor de liefhebbers.

Beste "Het BBQ Genootschap" Bedankt, heb nog een hele weg te gaan, we blijven oeffenen.

Beetje grof zee zout er op.
Smokenator in de OTP en als die aan +/- 120 gr het vlees er op, en anderhalf uur verder effe af grillen, had nu iets minder rook hout gebruik, de vorige run was de rook smaak een beetje, te. :-S

In de folie en een paar handdoeken gewikkeld naar binnen, het witlof op de gril, ondertussen waren de Hasselbacks (in de keuken) ook klaar.
Dit resulteerde in ??n uiterst heerlijk bordje met chimichurri en nog een sausje er bij voor de liefhebbers.


Beste "Het BBQ Genootschap" Bedankt, heb nog een hele weg te gaan, we blijven oeffenen.
