- Berichten
- 867
Vandaag wat vrienden langs dus mooi tijd om wat nieuwe hapjes uit te proberen.
Combinatie van borrel en BBQ snacks, lekker hoor
Gerechten uit boek Grillin.
Begonnen met wat kleine worstjes in stukjes en een stukje longhaas met wat steak rub.
Even later een paar koftaspiesen, mix van gehakt, ui, peterselie, flink wat koriander, gember en paprika poeder. Heerlijk gelukt, lekker ook op de plaat, mooi korstje
Erbij een mooie knoflooksaus, uiteraard zelf gemaakt.
Toen verder met varkenshaasspiesen met mango en pancetta. Top gerecht. Stokje van varkensfilet (gemarineerd in sinaasappelsap met tijm en knoflook.
Was niet helemaal tevreden met de garing, iets te lang aan de wijn gezeten ipv naar de pit lopen. Tikkie droge stukjes ertussen. Smaakcombinatie is super.
Als laatste had ik vietnamese gehaktballetjesspiesen gemaakt, gehakt, lente ui, gember, chilipeper, vissaus en suiker.
Erbij een zoetzure chilissaus. Wederom een topper.
Naast bier en wijn, volledig voldaan
ondertussen donker geworden
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Combinatie van borrel en BBQ snacks, lekker hoor
Gerechten uit boek Grillin.
Begonnen met wat kleine worstjes in stukjes en een stukje longhaas met wat steak rub.






Even later een paar koftaspiesen, mix van gehakt, ui, peterselie, flink wat koriander, gember en paprika poeder. Heerlijk gelukt, lekker ook op de plaat, mooi korstje


Erbij een mooie knoflooksaus, uiteraard zelf gemaakt.
Toen verder met varkenshaasspiesen met mango en pancetta. Top gerecht. Stokje van varkensfilet (gemarineerd in sinaasappelsap met tijm en knoflook.



Was niet helemaal tevreden met de garing, iets te lang aan de wijn gezeten ipv naar de pit lopen. Tikkie droge stukjes ertussen. Smaakcombinatie is super.
Als laatste had ik vietnamese gehaktballetjesspiesen gemaakt, gehakt, lente ui, gember, chilipeper, vissaus en suiker.
Erbij een zoetzure chilissaus. Wederom een topper.
Naast bier en wijn, volledig voldaan




Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk