- Berichten
- 272
Afgelopen weekend druk met van alles geweest, maar gelukkig ook nog tijd gehad om even langs de Hanos te rijden. Daar een stuk entrecote gevonden van iets meer dan 1KG. Heel mooi stuk vlees, thuis hebben we die in 2 grote steaks gesneden.
De steaks gingen we op de kleine Weber langzaam op een kern van 48 graden laten komen om ze daarna een mooie sear te geven.
Omdat de steaks best dik waren duurde het nog best lang voordat de temp van 48 bereikt was, daarna het vuur wat opgestookt voor de mooie korst.
Dan even in de alu folie laten rusten.
Daarna tijd om aan te snijden en te eten! Het mes glijdt door het vlees, dan weet je al dat het super mals is! Voor mij had de binnenkant iets roder gemogen, maar voor de dames aan tafel was dit de perfecte garing. Dames blij, dus ik ook blij
Het was heerlijk!
Bedankt voor het kijken!
De steaks gingen we op de kleine Weber langzaam op een kern van 48 graden laten komen om ze daarna een mooie sear te geven.
Omdat de steaks best dik waren duurde het nog best lang voordat de temp van 48 bereikt was, daarna het vuur wat opgestookt voor de mooie korst.
Dan even in de alu folie laten rusten.
Daarna tijd om aan te snijden en te eten! Het mes glijdt door het vlees, dan weet je al dat het super mals is! Voor mij had de binnenkant iets roder gemogen, maar voor de dames aan tafel was dit de perfecte garing. Dames blij, dus ik ook blij

Bedankt voor het kijken!