- Berichten
- 920
Volgende maand staat er voor het eerst een brisket op de planning voor de verjaardag van mijn schoonvader. Hij is ooit, jaren geleden, een paar weken in Texas geweest en is nog steeds niet uitgepraat over wat hij daar gegeten heeft. Nu wil ik eigenlijk voor de grote dag een test doen met een kleinere brisket maar ben bang dat een stuk van minder dan 2kg sneller uitdroogt en een heel ander resultaat zal geven.
voor Pulled pork hou ik ook altijd minimaal 2,5 kilo vlees aan per stuk. Voor het proberen test stukje zullen we met z'n tweeen zijn om te proeven dus ik vind het zonde om meteen ruim 2 kilo klaar te maken, dat krijg zelfs ik niet op....
indien een kleiner stuk niet aan te raden is:
Is overgebleven brisket nog in te vriezen? of de volgende dag koud te eten?
voor Pulled pork hou ik ook altijd minimaal 2,5 kilo vlees aan per stuk. Voor het proberen test stukje zullen we met z'n tweeen zijn om te proeven dus ik vind het zonde om meteen ruim 2 kilo klaar te maken, dat krijg zelfs ik niet op....

indien een kleiner stuk niet aan te raden is:
Is overgebleven brisket nog in te vriezen? of de volgende dag koud te eten?