- Berichten
- 868
Vandaag een mooie dag met zo’n 17 graden op de thermometer. Dan kun je natuurlijk de BBQ niet laten staan, het is tenslotte ook nog woensdag .
Einde van de dag boodschappen gedaan, wat “restjes” uit de koelkast en even langs de slager voor kippendijen.
Kip gesneden en in een bak gedaan samen met ketjap, shiracha, suiker, geperste knoflook en een pepertje.
Vervolgens wat tomaten, aubergine, ui en champignons in stukjes gesneden. Gemengd met wat pesto, peper en zout.
Puntpaprika door midden en vullen maar.
BBQ naar +- 200 graden en de papriks indirect erop. 15 minuten later de saté gerijgd en op het directe gedeelte grillen.
Nadat ze een mooi kleurtje hadden alles indirect door laten garen.
Met een voortreffelijk eindresultaat. Was weer echt heel erg lekker. Jammer dat ik geen goeie fotograaf ben .
Einde van de dag boodschappen gedaan, wat “restjes” uit de koelkast en even langs de slager voor kippendijen.
Kip gesneden en in een bak gedaan samen met ketjap, shiracha, suiker, geperste knoflook en een pepertje.
Vervolgens wat tomaten, aubergine, ui en champignons in stukjes gesneden. Gemengd met wat pesto, peper en zout.
Puntpaprika door midden en vullen maar.
BBQ naar +- 200 graden en de papriks indirect erop. 15 minuten later de saté gerijgd en op het directe gedeelte grillen.
Nadat ze een mooi kleurtje hadden alles indirect door laten garen.
Met een voortreffelijk eindresultaat. Was weer echt heel erg lekker. Jammer dat ik geen goeie fotograaf ben .