- Berichten
- 5.243
Het is hier al een groot succesnummer maar nog nooit voor de badge gedaan.
Beginnen met de kippetjes zuiver te maken en lekker masseren met olie.
Hierna in de rub gezet.
Vandaag gekozen voor noskos the chicken en 1 kippetje in van Beekum all use rub
Zagen er heerlijk uit.
De kamado Joe aangemaakt met slow roller op ongeveer 160
Graden.
In ieder geval aangemaakt met de ring van de slow roller.
Toen moesten er 3 halve liters gehalveerd worden.
Tja…….
Toch maar aan begonnen, hè wat vervelend.
Toen de bbq er ongeveer was de kippetjes erop gezet.
Wat een gezellige boel, die dansende kippetjes.
Halverwege een keer gespiekt.
LICHT UIT, SPOTS AAN!
Mijn kippetjes zagen er prima uit.
Na circa 1 1/2 uur zaten ze op de gewenste temperatuur en heb ik ze een 5
Minuutjes laten rusten.
Hierna heb ik ze geknipt en hebben we en met een aantal mensen lekker van gegeten.
Geen wedstrijd foto, ik ben nog wat van plan.
. Maar de kids heb er er van genoten.
Had ook nog zelf appelmoes gemaakt.
Beginnen met de kippetjes zuiver te maken en lekker masseren met olie.
Hierna in de rub gezet.
Vandaag gekozen voor noskos the chicken en 1 kippetje in van Beekum all use rub
Zagen er heerlijk uit.
De kamado Joe aangemaakt met slow roller op ongeveer 160
Graden.
In ieder geval aangemaakt met de ring van de slow roller.
Toen moesten er 3 halve liters gehalveerd worden.
Tja…….
Toch maar aan begonnen, hè wat vervelend.
Toen de bbq er ongeveer was de kippetjes erop gezet.
Wat een gezellige boel, die dansende kippetjes.
Halverwege een keer gespiekt.
LICHT UIT, SPOTS AAN!
Mijn kippetjes zagen er prima uit.
Na circa 1 1/2 uur zaten ze op de gewenste temperatuur en heb ik ze een 5
Minuutjes laten rusten.
Hierna heb ik ze geknipt en hebben we en met een aantal mensen lekker van gegeten.
Geen wedstrijd foto, ik ben nog wat van plan.

Had ook nog zelf appelmoes gemaakt.