- Berichten
- 6.243
Het was weer eens tijd voor een kip op de sitter.
De benodigdheden
Erachter gekomen dat niet alles erop staat, maar staat wel op een foto
Boter gesmolten, fijngesneden knoflook en rozemarijn, agave, olijfolie (deze helemaal niet op de foto
) pezo toegevoegd en effe laten pruttelen.
Kippie op de zetel en overgieten met het botermengsel. Citroen, knoflook, rozemarijn, en grof gesneden ui in de pan toe voegen
En daar was het missende ingrediënt, Hertog Jan trippel.
Q was aan het opwarmen naar de 180 graden en daar in de buurt gehouden.
Om de 10 minuten vocht uit de pan scheppen en over de kip gegoten.
Na iets meer dan een uurtje was de kip op temp.
Onder de kip stonden aardappel partjes in schil.
Kip en aardappels eraf en trostomaatjes erop, kon de kip “geslacht” worden.
Kip op het bord met de aardappeltjes en salade en de gegrilde tomaatjes en klaar
Met een roodwijntje erbij heeft het gesmaakt. Ook de zoetheid van de agave was terug te proeven.
De benodigdheden
Erachter gekomen dat niet alles erop staat, maar staat wel op een foto

Boter gesmolten, fijngesneden knoflook en rozemarijn, agave, olijfolie (deze helemaal niet op de foto

Kippie op de zetel en overgieten met het botermengsel. Citroen, knoflook, rozemarijn, en grof gesneden ui in de pan toe voegen
En daar was het missende ingrediënt, Hertog Jan trippel.
Q was aan het opwarmen naar de 180 graden en daar in de buurt gehouden.
Om de 10 minuten vocht uit de pan scheppen en over de kip gegoten.
Na iets meer dan een uurtje was de kip op temp.
Onder de kip stonden aardappel partjes in schil.
Kip en aardappels eraf en trostomaatjes erop, kon de kip “geslacht” worden.
Kip op het bord met de aardappeltjes en salade en de gegrilde tomaatjes en klaar
Met een roodwijntje erbij heeft het gesmaakt. Ook de zoetheid van de agave was terug te proeven.
Laatst bewerkt: