- Berichten
- 759
Gisteren was het weer eens tijd voor een stukkie kiep... Daags van te voren de kip in een mooie brine gelegd.. Na 12 uurtjes zwemmen, afgespoeld, afgedroogd en lekker even laten liggen in de koeling. 's Middags lekker een jasje van Noskos the Jerk gegeven en samen met de inhoud van een blikje Radler op haar zetel gehesen..
Samen met wat aardappelbolletjes in een skillet gezet.. 170 graden in de dome.. Na kleine twee uurtjes was de dame prima op temperatuur en kleur!
Dit was by far de goeiste kiep op zetel die ik gemaakt heb... Sappig, vol van smaak. Zoet zout zuur... De smaak van de zomer ofzo?
Deze foto zegt wel genoeg denk ik...
Samen met wat aardappelbolletjes in een skillet gezet.. 170 graden in de dome.. Na kleine twee uurtjes was de dame prima op temperatuur en kleur!
Dit was by far de goeiste kiep op zetel die ik gemaakt heb... Sappig, vol van smaak. Zoet zout zuur... De smaak van de zomer ofzo?

Deze foto zegt wel genoeg denk ik...