- Berichten
- 102
Na afgelopen donderdag de smoker ingebrand te hebben, kon ik het vandaag niet laten om eens uit te vogelen of het echt allemaal werkt zoals ik bedoelt had.
Een een klein kippetje in de rub gezet, en op de smoker gelegd. Samen met wat hasselback aardappelen.
Er kwam ook niet wat visite die benieuwd waren of het allemaal naar behoren werkt. Ze namen nog een pork steak en wat hamburgers mee. Die gingen er ook meteen op.
Ik had nog een hoop kersenhout liggen van een kes4n boom die ik 2 jaar geleden heb omgezaagd. Dus dat maar gebruikt bij gebrek aan beter.
Temperatuur logger is een vertekend beeld omdat de klep wat vaker open is gegaan. Maar al met al was het redelijk gemakkelijk om de Temperatuur stabiel te houden.
Ik ( en met mij vele andere) ga hier nog veel plezier aan beleven.
Super blij het hoe het werkt en dat het werkt zoals ik bedacht had.
Een een klein kippetje in de rub gezet, en op de smoker gelegd. Samen met wat hasselback aardappelen.
Er kwam ook niet wat visite die benieuwd waren of het allemaal naar behoren werkt. Ze namen nog een pork steak en wat hamburgers mee. Die gingen er ook meteen op.
Ik had nog een hoop kersenhout liggen van een kes4n boom die ik 2 jaar geleden heb omgezaagd. Dus dat maar gebruikt bij gebrek aan beter.
Temperatuur logger is een vertekend beeld omdat de klep wat vaker open is gegaan. Maar al met al was het redelijk gemakkelijk om de Temperatuur stabiel te houden.
Ik ( en met mij vele andere) ga hier nog veel plezier aan beleven.
Super blij het hoe het werkt en dat het werkt zoals ik bedacht had.
Laatst bewerkt: