- Berichten
- 509
Vandaag de OTP maar aangestoken. Aardappels met kippenpoten.
Ik van te voren de aardappel partjes erop gezet, nu ff eraf omdat ik er al genoeg rooksmaak aan vond zitten. Bij de kip wat hickory snippers.
En dit was het resultaat. Ik vond de aardappels weer niet zo goed. De partjes waren al voorgekookt, maar niet zo knapperig. Ze hadden er ongeveer anderhalf uur opgestaan met een temp tussen de 200 en 250 graden. Help? (Ik was ook nog vergeten foto's te maken.... :-[ )

Ik van te voren de aardappel partjes erop gezet, nu ff eraf omdat ik er al genoeg rooksmaak aan vond zitten. Bij de kip wat hickory snippers.

En dit was het resultaat. Ik vond de aardappels weer niet zo goed. De partjes waren al voorgekookt, maar niet zo knapperig. Ze hadden er ongeveer anderhalf uur opgestaan met een temp tussen de 200 en 250 graden. Help? (Ik was ook nog vergeten foto's te maken.... :-[ )