- Berichten
- 1.148
Goedenavond,
Me vanmiddag gewaagd aan het maken van een kippedijencake.
Kippedijen van de turk,
Zoete ui
Champignons
Oranje paprika
Knoflook in plakjes
Ontbijtspek Appie, 300gram
Kippekruiden
BBQ saus, agavesiroop
Glazen cakevorm gehaald bij de Xenos
Plakjes spek erin gelegd, gevuld met 1e laagje groenten en kip.
Daarna 2e laag groente en kip en afsluiten met groente.
Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
Dichtgevouwen en nog wat kruiden erop
Hup de BBQ op Dome temp op 120 a 130 graden
Bli een kern van 56 uit de vorm gehaald en deel van het sap opgevangen en daarbij nog BBQ saus toegevoegd en agavesiroop. (Verhouding op gevoel)
Bij kern 79 eraf en ligt nu te rusten (moeilijk)
Eindresultaat is????
Tromgeroffel
Beetje te zout, teveel kruiden.
Reden om nog eens te proberen.
Voor de rest super lekker/mals.
Echt een must om eens te maken
Goed weekend
Me vanmiddag gewaagd aan het maken van een kippedijencake.
Kippedijen van de turk,
Zoete ui
Champignons
Oranje paprika
Knoflook in plakjes
Ontbijtspek Appie, 300gram
Kippekruiden
BBQ saus, agavesiroop
Glazen cakevorm gehaald bij de Xenos
Plakjes spek erin gelegd, gevuld met 1e laagje groenten en kip.

Daarna 2e laag groente en kip en afsluiten met groente.
Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk


Dichtgevouwen en nog wat kruiden erop


Hup de BBQ op Dome temp op 120 a 130 graden


Bli een kern van 56 uit de vorm gehaald en deel van het sap opgevangen en daarbij nog BBQ saus toegevoegd en agavesiroop. (Verhouding op gevoel)

Bij kern 79 eraf en ligt nu te rusten (moeilijk)

Eindresultaat is????
Tromgeroffel


Beetje te zout, teveel kruiden.
Reden om nog eens te proberen.
Voor de rest super lekker/mals.
Echt een must om eens te maken
Goed weekend
Laatst bewerkt: