- Berichten
- 1.935
Het ging eigenlijk per ongeluk we hadden nog een oud recept voor kip met tomaten en olijven liggen die we wel lekker vonden maar we mistten wat.
Het recept werd dus hier en daar omgegooid.
Na wat google zoekwerk bleek dat we een pizzaiola hadden gemaakt.
En lekker!!!!!!!!!!!!!
Kippenpoten ontbeend en indirect voorgegaard op 160 gr.C daarna in een schaal,
de Paizzaiola (groene olijven/rozemarijn/blikje gekruiden tomatenblokjes (tomaten, zout ,Basilicum, oregano)/zilveruitjes/kappertje/glas witte wijn/knoflook/beetje sambal oelek/versgemalen zwarte peper/1/4 kippenbouillonblokje.
In de koelkast vonden we nog een mozzarellabol die niet lang meer houdbaar was, in plakken gesneden en op de kip gelegd.
Als laatste op het bord wat gremolata als toppng. Ciabatta brood erbij, en geraspte komkommersalade.
Het recept werd dus hier en daar omgegooid.
Na wat google zoekwerk bleek dat we een pizzaiola hadden gemaakt.
En lekker!!!!!!!!!!!!!
Kippenpoten ontbeend en indirect voorgegaard op 160 gr.C daarna in een schaal,
de Paizzaiola (groene olijven/rozemarijn/blikje gekruiden tomatenblokjes (tomaten, zout ,Basilicum, oregano)/zilveruitjes/kappertje/glas witte wijn/knoflook/beetje sambal oelek/versgemalen zwarte peper/1/4 kippenbouillonblokje.
In de koelkast vonden we nog een mozzarellabol die niet lang meer houdbaar was, in plakken gesneden en op de kip gelegd.
Als laatste op het bord wat gremolata als toppng. Ciabatta brood erbij, en geraspte komkommersalade.














