BasBQ
Beef en Steak

Kippendijen gyros

 

ContenteMens

Vuurmaker
Berichten
63
Vandaag mijn nieuwe rotisserie getest, vanmorgen lekker 1,5kg kippendijen in de gyros marinade gezet. Vervolgens aan het nieuwe grill Guru spit geprikt waarna ongeveer 2u lekker laten grillen. Lekker op een pita broodje met zelfgemaakte tazikzi een rood uitje en little gem sla.

Dit waren de lekkerste kippendijen die ik gehad heb. Zeker voor herhaling vatbaar!

Ohja en natuurlijk een lekker toetje, aberfeldy 12y

IMG20230813125221.jpg


IMG20230813125928.jpg


IMG_20230813_181240.jpg


IMG_20230813_200820.jpg


IMG_20230813_200617.jpg


IMG_20230813_201026.jpg


IMG_20230813_201328.jpg


IMG_20230813_215526.jpg
 
Laatst bewerkt:
Ziet er heerlijk uit.
 
Dat ziet er zeer nice uit!
 
Poh, mooie foto’s zeg.

Ziet er allemaal fantastisch uit!
 
Ziet er heerlijk uit allemaal 😋
 
  • Haha
Waarderingen: Rdj
Kan je iets meer info geven over de gyros marinade.
Dat zoek ikzelf ook nog.
 
Gaaf zo met dat spit!

Alleen al voor het toetje was ik graag aangeschoven bij je!
 
Kan je iets meer info geven over de gyros marinade.
Dat zoek ikzelf ook nog.
Ik heb een beetje vals gespeeld met gyros kruiden van van Beekum. Deze heb ik vloeibaar gemaakt dmv een knoflook olie en vervolgens gebruikt om een paar uurtjes te laten intrekken.
 
Ok bedankt.
Dan ga ik zelf eens proberen met mijn eigen gyros mix, die heeft ongeveer dezelfde ingrediënten dan die van van beekum.
 
Dat ziet er lekker uit.
Heb je de gyros in een keer gesneden ,of het spit steeds effe terug gehangen?

Zodat je meer krokante stukjes krijgt
 
Terug
Bovenaan Onderaan