Ik had het al vaker voorbij zien komen, en daardoor al eens op mijn lijstje gezet. Tot nu toe was er niks van gekomen. Tot afgelopen week in mijn Mams een eigen koud gerookt stuk zalm bracht en zei mij er op wees dat ik nog een kilo kippendijvlees bij hun in de vriezer had liggen, Oeps helemaal vergeten.
Dus mee genomen, en meteen goede reden om er iets mee te gaan doen. Een kippendijcake.
Ik ben begonnen met het vlees in de marinade te zetten, met het recept van DanBras. Die heb ik 24 uur laten in trekken.
Vanmorgen begonnen met het cakeblik te vullen, eerst het onbijtspek erin.
Ondertussen had ik eerst al paprika en uitje gesneden, en die heb door de kippendij en marinade gedaan. En daarmee het blik gevuld.
En toe op het Eitje
Hij is nu bijna op de tempratuur dat ik hem uit het blik ga halen, en kan beginnen met "aflakken". Ik houdt jullie op de hoogte.
En tempratuur bereikt. Zo eens aansnijden en proeven. Eerst nog even laten rusten.
Dus mee genomen, en meteen goede reden om er iets mee te gaan doen. Een kippendijcake.
Ik ben begonnen met het vlees in de marinade te zetten, met het recept van DanBras. Die heb ik 24 uur laten in trekken.

Vanmorgen begonnen met het cakeblik te vullen, eerst het onbijtspek erin.

Ondertussen had ik eerst al paprika en uitje gesneden, en die heb door de kippendij en marinade gedaan. En daarmee het blik gevuld.

En toe op het Eitje

Hij is nu bijna op de tempratuur dat ik hem uit het blik ga halen, en kan beginnen met "aflakken". Ik houdt jullie op de hoogte.
En tempratuur bereikt. Zo eens aansnijden en proeven. Eerst nog even laten rusten.
