BasBQ
Beef en Steak

Kippendij rollade

 
 
 
 

picosuma

Gerijpt
Berichten
2.708
Zaterdag de kippendij gekruid en daarna alles in een netje gepropt dat ging niet makkelijk toen maar een cassisfles gebruikt dat ging beter.
Dagje in de koelkast en vandaag op de spit bbq rond de 165 graden.
1,5 uur erop en klaar
Haalden het netje eraf beter van niet achteraf want nou viel hij uit elkaar
Maar het was toch erg lekker
Een beetje pindasaus erbij en als groente asperges.
Foto’s zeggen meer

a57e7e1b527fb6c1da6ee03f4adeb0ee.jpg


eb79cd164d4201bd09a87bf7ae96e6b6.jpg


1c0b77a0a1e173b722ce761d957bd9e8.jpg


e075208879a764e27d8070ccfedb2baa.jpg


242f52239bd37257152af72fc0d7a345.jpg


d0c4f5ff94da0d0f36d1a0379bbf65e5.jpg


9eeecb1842e7000536c5c87f258fcdea.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Prima maaltje! Ziet er goed uit.
 
Klinkt appart. Pindasaus met kip en asperges. Maar waarom ook niet. Die netjes zijn behoorlijk handig. Moet ik ook eens opzoeken. Ziet er iig een lekker bordje uit
 
Zelf heb ik een trechter gemaakt van een stukje regenpijp ( werkt prima ).
 
Terug
Bovenaan Onderaan