- Berichten
- 2.745
Heb ui,paprika en chorizo indoor even aangebakken
Kippendijen plat gemaakt tussen plastic met de deegrol
Dan een matje gemaakt van spek hier wat kip pikant van verstegen op
Daarna de kippendij ,kaas en de ui,paprika,chorizo hierop op de kippendij ook wat kip pikant
Dit opgerold en aluminium folie er strak om heen en voor een paar uur in de koelkast
Uit de koelkast toch maar een paar draadjes er om heen.
Bbq indirect op ongeveer 120 graden en het rolletje erop
Voor mij natuurlijk zonder kaas
Op het laatst nog twee kleine Turkse broodjes op de bbq
Het plankje / bordje opgemaakt met mixsla.
Het was super geslaagd en lekker
]
PS foto’s weer eens door elkaar
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro[/IMG]
Kippendijen plat gemaakt tussen plastic met de deegrol
Dan een matje gemaakt van spek hier wat kip pikant van verstegen op
Daarna de kippendij ,kaas en de ui,paprika,chorizo hierop op de kippendij ook wat kip pikant
Dit opgerold en aluminium folie er strak om heen en voor een paar uur in de koelkast
Uit de koelkast toch maar een paar draadjes er om heen.
Bbq indirect op ongeveer 120 graden en het rolletje erop
Voor mij natuurlijk zonder kaas

Op het laatst nog twee kleine Turkse broodjes op de bbq
Het plankje / bordje opgemaakt met mixsla.
Het was super geslaagd en lekker











]






PS foto’s weer eens door elkaar

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro[/IMG]