- Berichten
- 297
Genootschappers,
Een beste tijd geleden kwam ik online de kippencupcake tegen. Vond ik zo leuk, dat ze op mijn lijstje gingen.
Vandaag had ik er zin in. Van kippendij. Dus eentje gemaakt met kippenhuid als buitenkant, gevuld met een tomatenvulling. En een versie met katenspek, gevuld met ricotta-bieslook-parmezaan vulling.
Als bijgerecht een knolselderij-gratin, maar spannender van smaakt dan op de AH-site. Want kruiden zijn onze vriend!
Al met al leuk om te maken! Ik heb veel plezier gehad. Als leerpunt wel dat de volgende X de cakejes na 20 minuten uit de vorm mogen, zodat de onderkant ook knapperig wordt.
Een beste tijd geleden kwam ik online de kippencupcake tegen. Vond ik zo leuk, dat ze op mijn lijstje gingen.
Vandaag had ik er zin in. Van kippendij. Dus eentje gemaakt met kippenhuid als buitenkant, gevuld met een tomatenvulling. En een versie met katenspek, gevuld met ricotta-bieslook-parmezaan vulling.
Als bijgerecht een knolselderij-gratin, maar spannender van smaakt dan op de AH-site. Want kruiden zijn onze vriend!
Al met al leuk om te maken! Ik heb veel plezier gehad. Als leerpunt wel dat de volgende X de cakejes na 20 minuten uit de vorm mogen, zodat de onderkant ook knapperig wordt.