- Berichten
- 538
Begonnen met de kipfilet schoon te maken en te halveren en in te rubben met de nieuwe kruiden van onze eigen @noskos.
Toen een paar stukjes komkommer en rode ui ingelegd in een zoetzuurtje.
Paar uur later bbq aangestoken met een zak nieuwe big blocks.
Asperges in de olie gezet en op het rooster gelegd voor een houtskool smaakje. Daarna op de cederhouten plankje verder garen met een geitenkaasje en een kruidenolie.
Terug naar de kip om die te garen. Toen tegelijk klaar met de pita’s om ff te kunnen rusten. In stukjes gesneden en geserveerd met de eigen gemaakte yoghurt knoflooksaus. Moet zeggen dat was allemaal best Prettig!!!
en wat plaatjes erbij
Toen een paar stukjes komkommer en rode ui ingelegd in een zoetzuurtje.
Paar uur later bbq aangestoken met een zak nieuwe big blocks.
Asperges in de olie gezet en op het rooster gelegd voor een houtskool smaakje. Daarna op de cederhouten plankje verder garen met een geitenkaasje en een kruidenolie.
Terug naar de kip om die te garen. Toen tegelijk klaar met de pita’s om ff te kunnen rusten. In stukjes gesneden en geserveerd met de eigen gemaakte yoghurt knoflooksaus. Moet zeggen dat was allemaal best Prettig!!!

