Kon vandaag helaas niet naar de meeting in Nootdorp dus zelf de BBQ maar aangestoken.
Had nog een kilo kipfilet en verschillende sauzen en marinades op voorraad. Gebruik deze niet veel meer want ik maak de rubs en marinades tegenwoordig zelf. Aangezien de uiterste gebruiksdatum naderde (of zelfs al overschreden was) vandaag maar eens wat opmaken.
De helft van het vlees gemarineerd met de conimex mix voor sateh.
350 gram met een Samasaya saus van Lonny voor rendang en nog eens 150 gram met de Harissasaus van de wereldwinkel.

Alles bereid in de skillets.

Heerlijk eten in combinatie met noedels en sperziebonen in tomaat, ui, knofloook, ketjap, suiker, laos en sambal.

De Conimex mix was zoals je kon verwachten, een standaardmix voor sateh. De rendang saus was romig met een pittige nasmaak. De Marokkaanse Harissa saus (o.a. rode peper, komijn, tomaat) was een topper. Voor herhaling vatbaar.
Had nog een kilo kipfilet en verschillende sauzen en marinades op voorraad. Gebruik deze niet veel meer want ik maak de rubs en marinades tegenwoordig zelf. Aangezien de uiterste gebruiksdatum naderde (of zelfs al overschreden was) vandaag maar eens wat opmaken.
De helft van het vlees gemarineerd met de conimex mix voor sateh.
350 gram met een Samasaya saus van Lonny voor rendang en nog eens 150 gram met de Harissasaus van de wereldwinkel.

Alles bereid in de skillets.

Heerlijk eten in combinatie met noedels en sperziebonen in tomaat, ui, knofloook, ketjap, suiker, laos en sambal.

De Conimex mix was zoals je kon verwachten, een standaardmix voor sateh. De rendang saus was romig met een pittige nasmaak. De Marokkaanse Harissa saus (o.a. rode peper, komijn, tomaat) was een topper. Voor herhaling vatbaar.