BasBQ
Beef en Steak

Kipfilet met roomkaas.

 

kruit17 Jeroen

Stoker
Berichten
291
Hoi bbq vrienden. Na het slechte weer word het beter dus de bbq op de gloei. Kipfiletje gevlinderd gerubt. En de paturain erin. Beetje spek erom en hoppa 200 graden en 40 min later mooi op 75 graden kern. Heerlijk simpel en lekker.
1000182980.jpg
1000182983.jpg


1000182984.jpg


1000182985.jpg


1000182989.jpg


1000183694.jpg


1000183700.jpg


1000183701.jpg
 
Kijk! Die ga ik dus binnenkort ook maken.
Vrouw vindt gevulde kipfilet met Boursin lekker en eigenlijk maakte ik altijd een gleuf vanaf de bovenkant in de kipfilet.
Hierdoor kon ik de kip vullen als een zakje en had ik nooit dat de vulling eruit liep.
Maar als je t zo doet is t een stuk makkelijker!
 
Ziet er ook lekker uit. Met kip weer eens wat anders. Ik maak dit met varkenshaas. Maar ga hem ook eens met kip maken.

Verstuurd vanaf mijn SM-S911B met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan