- Berichten
- 2.745
Nu een groot cakeblik gebruikt voor de kipdij cake. Kipdij in stukken gesneden en kipkruiden er door heen.
Het blik gevuld met spek daarna laagjes aangebracht met kipdij,champions,paprika en ui. De spek eroverheen en dicht gemaakt
Dan een plaatje erop met een gewicht en een nacht in de koelkast.
Bbq op ongeveer 120 graden wanneer de kern 58 graden is uit het blik halen en even gelakt met colasaus.
Dat de kern 78 was er af gehaald even rusten en toen gesneden wilde het in plakjes snijden maar dat lukte niet echt viel in stukjes uit elkaar helaas denk stukjes kipdij te groot.
Maar ze vonden het erg lekker.
Had ook moinkballen na recept van noskos gemaakt een paar zonder kaas.
Nog kipstukjes gemarineerd in 240 hot chilisaus,80 ml verse ananassap en 80 ml honing.
Dit de kern ongeveer 65 graden dan nog een paar keer lakken met wat achter gehouden marinade. En bij 75 graden kern er af gehaald . En dit viel ook in goede aarde werd ook weer opgesmikkeld
Had ook gerookte kaas salade
200 gr gerookte kaas
100 gr Zaanse mayo
1 theelepel Franse mosterd
1 kwart theelepel kerriepoeder
1 theelepel gedroogde bieslook
1 theelepel gedroogde peterselie
Mespunt uipoeder
Mespunt peper
Mespunt knoflook poeder
Dit door elkaar mixen en op toast
Niks voor mij lust geen kaas
Maar de rest vond het heerlijk
Dan nog een Turks brood met PP en augurk in partjes gesneden was ook zo weer verdwenen.
En de mooie haai watermeloen gemaakt de meloen nog gemixt met wat fijn gesneden munt was ook weer een succes werden heel wat foto?s van gemaakt .
Als bijgerechten nog prei salade en wortelspitskool salade .
De preisalade bestaat uit fijn gesneden prei,ham,ei en appel dit mixen en met wat mayo,peper,zout en maggi op smaak brengen en dit op Tuc koekjes doen.
De wortelspitskool salade is heel simpel zakje fijngesneden wortel en spitskool bij elkaar wat rozijnen en ook weer wat mayo zout peper en maggi op smaak brengen.
Ze zijn hier er gek op.
Het liep allemaal weer prima het was voor mijn vrouw en mijn verjaardag dat het was weer prima geslaagd.
Alleen had mijn vrouw vannacht nog al pijn en zijn we naar de dokterswacht gegaan en nu zit ze in het ziekenhuis te wachten op uitslagen waarschijnlijk een ontsteking dus de afloop weer wat minder .
Spek in het cakeblik
Vullen met verschillende lagen.
Gevuld
Gerookte kaassalade
MOINKballen
Kipstukjes
PP
De watermeloen
Grill Guru Elite large,WGA,Barbecook,maverick 733,fantast,One minute lighter
BBQ sessie 29
Het blik gevuld met spek daarna laagjes aangebracht met kipdij,champions,paprika en ui. De spek eroverheen en dicht gemaakt
Dan een plaatje erop met een gewicht en een nacht in de koelkast.
Bbq op ongeveer 120 graden wanneer de kern 58 graden is uit het blik halen en even gelakt met colasaus.
Dat de kern 78 was er af gehaald even rusten en toen gesneden wilde het in plakjes snijden maar dat lukte niet echt viel in stukjes uit elkaar helaas denk stukjes kipdij te groot.
Maar ze vonden het erg lekker.
Had ook moinkballen na recept van noskos gemaakt een paar zonder kaas.
Nog kipstukjes gemarineerd in 240 hot chilisaus,80 ml verse ananassap en 80 ml honing.
Dit de kern ongeveer 65 graden dan nog een paar keer lakken met wat achter gehouden marinade. En bij 75 graden kern er af gehaald . En dit viel ook in goede aarde werd ook weer opgesmikkeld
Had ook gerookte kaas salade
200 gr gerookte kaas
100 gr Zaanse mayo
1 theelepel Franse mosterd
1 kwart theelepel kerriepoeder
1 theelepel gedroogde bieslook
1 theelepel gedroogde peterselie
Mespunt uipoeder
Mespunt peper
Mespunt knoflook poeder
Dit door elkaar mixen en op toast
Niks voor mij lust geen kaas

Maar de rest vond het heerlijk

Dan nog een Turks brood met PP en augurk in partjes gesneden was ook zo weer verdwenen.
En de mooie haai watermeloen gemaakt de meloen nog gemixt met wat fijn gesneden munt was ook weer een succes werden heel wat foto?s van gemaakt .
Als bijgerechten nog prei salade en wortelspitskool salade .
De preisalade bestaat uit fijn gesneden prei,ham,ei en appel dit mixen en met wat mayo,peper,zout en maggi op smaak brengen en dit op Tuc koekjes doen.
De wortelspitskool salade is heel simpel zakje fijngesneden wortel en spitskool bij elkaar wat rozijnen en ook weer wat mayo zout peper en maggi op smaak brengen.
Ze zijn hier er gek op.
Het liep allemaal weer prima het was voor mijn vrouw en mijn verjaardag dat het was weer prima geslaagd.
Alleen had mijn vrouw vannacht nog al pijn en zijn we naar de dokterswacht gegaan en nu zit ze in het ziekenhuis te wachten op uitslagen waarschijnlijk een ontsteking dus de afloop weer wat minder .
Spek in het cakeblik

Vullen met verschillende lagen.

Gevuld

Gerookte kaassalade



MOINKballen






Kipstukjes

PP


De watermeloen

Grill Guru Elite large,WGA,Barbecook,maverick 733,fantast,One minute lighter
BBQ sessie 29